Lobster Bistro

Náš koncept

Coffee · Dessert · Snack

Náš koncept

Coffee · Dessert · Snack

Lobster Bistro v nejvyšším patře Galerie Šantovka je stylová kavárna zaměřená na čerstvé, poctivé a kvalitní produkty.

Každé ráno do 11:00 si můžete dopřát sladké i slané snídaně, nebo z denní nabídky slaných snacků, sendvičů a dezertů.

Srdcem bistra je šéfcukrářka Pavla Krmelová, která stojí za našimi vyhlášenými dezerty a zároveň vede cukrářský tým i pro sousední Lobster Restaurant.

V naší vitríně najdete výběr delikates – čerstvé pečivo, dezerty a sendviče s sebou. Nápojový lístek nabízí prosecco, vína, domácí limonády, výběrové čaje a čerstvě mletou výběrovou kávu nebo matchu. V létě si můžete vychutnat kávu i dezert na naší terase s výhledem na historické centrum Olomouce.

Náš tým

Táhneme za jeden provaz

Náš mladý tým vede zkušená šefcukrářka Pavla Krmelová, která dříve působila v designovém hotelu Perk. Každé ráno do pondělí do pátku připravujeme snídaně, přes obědy čerstvou polévku a po celý den velkou nabídku dezertů a slaných snacků. Zastavte se u nás klidně i několikrát denně, Lobster Bistro je místem, kde je každý návštěvník vítaný.

Lukáš Vrba
manažer restaurace

Lukáš pochází z Přerova a od střední školy se věnuje gastronomii. Po letech strávených v pražských restauracích El Emir, Pizza Nuova (Ambiente) a v Zátiší se přestěhoval zpátky na Moravu. V Olomouci si otevřel podnik Denisova 6 a poté restauraci Konvikt, v obou pracoval jako manažer provozu. Dnes vede část skupiny Lobster Group a má na starost hned několik podniků, mimo jiné i Lobster Bistro.

Nejraději má komunikaci a práci s lidmi. Jeho cílem je vytvářet firemní kulturu napříč jednotkami a motivovat a vést zaměstnance. Miluje dobré jídlo, pití a pocit blaha zažívá z šumu zaplněné restaurace. Vynaložená energie se mu vrací v podobě spokojených zákazníků i personálu. „Líbí se mi filozofie našeho konceptu, který staví na čerstvosti surovin, se kterými pracujeme. V kuchyni je naším cílem z těchto surovin vykouzlit jedinečné, do posledního kousku vyladěné a s úctou připravené pokrmy. Ručíme za nejlepší kvalitu a servis,“ říká o bistru Lukáš.

Pavla Krmelová
pastry chef

Pavla Krmelová je zkušená cukrářka, která proměnila svou vášeň v umění. Má za sebou více než deset let praxe, během kterých objevila kouzlo tvorby dezertů. Svoji kariéru začala v malé kavárně v Zábřehu, kde se poprvé setkala s radostí z pečení a dekorování sladkých dobrot.

Dva roky působila jako Pastry Chef v moderním hotelu Perk v Šumperku, kde si uvědomila, že cukrařina je pro ni více než profese – je to způsob, jak tvořit srdcem i rukama. Její dovednosti byly oceněny druhým místem za nejlepší dezert v Olomouckém kraji podle průvodce Gault & Millau.

V současnosti Pavla tvoří své dezerty v našem bistru, kde klade důraz na chuť, preciznost i estetiku každého dezertu. „Olomouci děkuji za inspiraci a Lobster týmu za důvěru,“ říká Pavla.

Chceš s námi dělat dobroty?

Vaříme z originálních surovin, nápaditě a zdravě. Láká tě práce v mladém kolektivu pod zkušeným vedením? Táhne tě to do kuchyně? Nebo rád/a komunikuješ s hosty o jídle a pití? Určitě čekáme právě na tebe.

staňte se součástí týmu Lobster Bistro